3 “nybygger” spørgsmål

Varmeveksler eller varmtvandsbeholder?

– Jeg troede man nu om dage installerede varmevekslere, men vi får standard installeret varmtvandsbeholder, har haft ringet til Fjernvarme Fyn og de anbefaler også varmtvandsbeholder, men jeg er stædig ikke helt overbevist. se evt. fjernvarme

Schuko eller alm. danske stikkontakter?

– Er faldet over denne kronik/blog “Danske stikkontakter er en dyr tikkende bombe“, tror nok at jeg vil prøve at få Schuko installeret.

Tagrender zink eller stålmetallic/galvaniserede?

– Har ladet mig fortælle at zink er bedre end galvaniserede og stålmetallic tagrender, jeg har endnu ikke fået en pris på at få lavet zink istedet for standard stålmetallic tagrender, men hvor meget mere er de værd?

2 tanker om “3 “nybygger” spørgsmål”

  1. Pladeveksler merpris kr 5000.-
    Zink tagrende 11” halvrund i blank zink merpris kr 10.200.-

  2. I henhold til §3.7 i ”Almindelige bestemmelser” fraråder fjernvarme Fyn generelt brugen af gennemstrømningsvandvarmere, idet Fjernvarme Fyns ledningsnet ikke er dimensioneret med henblik på anvendelse af sådanne vandvarmere. Det må derfor kunne forventes, at der på visse steder og tider vil være manglende forsyning til gennemstrømningsvandvarmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.